Saame tuttavaks esindusmeeskonna mängija Daniil Sõtsugoviga (17), kes tegi eelmine hooaeg oma Premium Liiga debüüdi ja on Kalevi särgis mänginud juba 8 aastat. Tallinnast pärit mängumees rääkis meile muuhulgas, kuidas talle e-õpe istub ja millega vabal ajal tegeleb. 

Millal ja kus alustasid jalgpalliga? Kuidas Kalevisse jõudsid?

Alguses mängisin PUMAs, alustasin mängimist, kui olin 4. aastane ja Kalevisse tulin kui ma olin 9-aastane, sest PUMA läks lahku ja paljud minu sõbrad läksid Kalevisse. 

Mis gruppides oled mänginud? Kes on treenerid olnud?

Tulin Kalevisse kui ma olin 9-aastane ja mu esimene treener oli Atko Väikmeri. Tema juhendamise all mängisin siis 6 aastat ja peale seda hakkasin aastal 2018 esindusega treenima (tol ajal oli peatreener Argo Arbeiter)  ja mängisin duubli eest. Aastal 2019 hakkasin esinduse eest mängima ja peatreener oli Aleksandr Dimitrijev, ning praegu on treener Liivo Leetma. 

Millega tegeled väljaspool jalgpalli?

Väljaspool jalgpalli ma õpin koolis,  praegu lõpetan 11. klassi. Vabal ajal mulle meeldib FIFAt või CSi mängida ning sõpradega jalutamas käia.

Mis koolis käid ja mitmendas klassis? Mis on lemmikõppeaine?

Ma käin Tallinna Juudi Koolis, 11. klassis ja minu lemmikõppeained on matemaatika ja eesti keel, sest just nendel ainetel on väga head õpetajad.

Kuidas e-õpe Sinu jaoks on möödunud? Kas see meeldib rohkem, kui füüsiliselt koolis käimine?

E-õpe on meie koolis suhteliselt raske, iga päev on mitu videotundi. Mulle meeldis ikka rohkem koolis füüsiliselt käia kuna me saime sõpradega kokku iga päev ja õppida oli ka kergem.

Mis on Sinu meeldejäävaim hetk jalgpallis?

Kõige meeldejäävaim hetk jalgpallis on minu jaoks Premium liiga debüüt, sest ma ei mõelnudki et saan nii vara väljakule ning olin väga uhke selle puhul. Mäng oli Paide LM vastu ja ma sain teise poolaja alguses väljakule. Mina arvan, et minu debüüt oli hea.

Kas oled mingite spordialadega veel tegelenud?

Jah, ma tegelesin väiksena 3 aastat akrobaatikaga, aga siiski valisin lõpuks jalgpalli.

Mida Sa teeksid, kui ei mängiks jalgpalli?

Ma ei oskagi selle küsimusele vastata, sest ma ei kujuta ette minu elu ilma jalgpallita.

Mis oleks Sinu “last meal”?

Pasta carbonara või siis mingi pitsa, need on minu lemmikud, ja mulle meeldib üleüldiselt Itaalia köök. 

Millise supervõime valiksid endale?

Superkiiruse, sest sellega saab palju huvitavaid asju teha.

 

Foto: Brit Maria Tael